Sunday, January 16, 2011

Anti-islam Koptische christen rally in Italië gaat anti-Israël in plaats

Geef Debbie Schlussel krediet. Ze noemde dit een week geleden.
Het bombarderen van de kopten, evenals vele aanvallen op Kopten in Egypte door de moslims door de jaren heen, zijn een goed voorbeeld van hoe moslims kunnen niet leven in vrede met de christenen. Maar ze zijn ook een geweldig voorbeeld van karma. Het is een teef, en in het weekend, de teef is moslim. En wat gaat rond komt rond zeker in het geval van de Kopten. In het geval van de kopten ten opzichte van de moslims, Ik beschouw het als ik de Iran-Irak oorlog en de grotere vete tussen sjiitische en soennitische moslims. Ik wou dat het kon gaan voor eeuwig en dat beide partijen zou verliezen.

De Koptische paus Shenouda III blijft regelmatig leveren antisemitische preken en roept joden "Christus-moordenaars." En in juli 2008, vertelde hij de Egyptische Al-Ahram krant:
Joden zijn een vervloekte mensen die hun handen zich uitgeleefd in het bloed van Palestijnen.
Hij heeft ook alle Kopten verbood uit het bezoeken van Jeruzalem zolang het "blijft bezet", wat betekent zolang er Joden er zijn.

Maar hij is niet de eerste Koptische aanzetten tot geweld tegen joden. In feite, de Kopten waren niet alleen extreem antisemitisch (als ze blijven), maar vaak hebben zij ertoe geleid dat de moslims in pogroms tegen de joden van Egypte. Er zijn bijna geen joden meer in Egypte en de Kopten toegetreden tot de moslims in roepen voor de Joden 'uitzetting. Veel joodse huizen en bezittingen werden niet genomen door de moslims, maar door Kopten.
Lees het hele ding. In feite, Debbie noemde het een jaar geleden.